tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post1737194597064790614..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Ugnsrostad potatis och grönsaker, stekta tomater och sparris till kött, i det här fallet pepparbiffLottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-43041419070714242312012-05-22T23:12:30.170+02:002012-05-22T23:12:30.170+02:00Just här använde vi färdig pepparbiff från köttdis...Just här använde vi färdig pepparbiff från köttdisken. Grilla köttet rumstempererat när glödbädden blivit grå. Pensla båda sidor med olja o salta köttet på båda sidor precis innan grillningen. Grilla ett par tre minuter per sida till fin färg. Lägg köttet i folie några minuter så att köttsaften stannar kvar i köttet när det skärs upp. Om man skär för tidigt rinner all saft ut. Om man vill ha välstekt kött så grillar man lite längre men kan behöva flytta köttet lite utåt kanten där det inte är lika het glöd. Ungefär så gjorde vi med pepparbiffen. Hoppas det räcker som hjälp o lycka till med grillningen!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-30569823330480770742012-05-22T19:15:44.687+02:002012-05-22T19:15:44.687+02:00Vivill veta hur man lyckas med själva grillningen ...Vivill veta hur man lyckas med själva grillningen av köttet!!!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.com