tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post3058760731509279942..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Snittad falukorv i ugn med rostad broccoli, lök, tomater och krämig pastaLottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-9948823659785737162014-10-08T14:59:08.974+02:002014-10-08T14:59:08.974+02:00Håller med! Att rosta broccolin i ugn blev jättego...Håller med! Att rosta broccolin i ugn blev jättegott. Jag har inte kommit till det stadiet ännu att jag tycker om helt rå broccoli, eller blomkål, för den delen. Men det är mitt mål :-) <br /><br />Det roligaste i livet är gratis sägs det :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-7850935049640370832014-10-05T21:42:15.237+02:002014-10-05T21:42:15.237+02:00Falukorv är ju en riktigt bra vardagsråvara som of...Falukorv är ju en riktigt bra vardagsråvara som oftast finns hemma i kyl eller frys. Bra att variera och ugnsbakad är inte så dumt. Rostad broccoli låter fint. Jag åt mycket rå broccoli i sommar som jag endast masserat i lite olja, vinäger och kryddor. Gott!<br />Ja, vilka pinglor! Även om man inte hinner blogga så ofta så har det inneburit många trevliga bekantskaper. Helt gratis!:)mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-86661627941133277012014-10-03T11:56:50.120+02:002014-10-03T11:56:50.120+02:00Tack för det - jätteroligt att höra :-)Tack för det - jätteroligt att höra :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-71023640604037074692014-10-03T05:38:55.324+02:002014-10-03T05:38:55.324+02:00Nu ska jag inte bara springa förbi utan berätta at...Nu ska jag inte bara springa förbi utan berätta att du är en favoritblogg som har ton av inspiration. Tack & kram!vita_margaritahttp://vitamargarita.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-56947508199788692962014-10-01T18:01:20.604+02:002014-10-01T18:01:20.604+02:00Visst blir det gott med så härlig färg på korven o...Visst blir det gott med så härlig färg på korven och ihop med broccolin - kul att det gillades! Det är toppen med cybervänner, och det är ju så det började så man vet aldrig :-) Tack snälla och jätteroligt att du hittat till Remsan och Tant Russin också - två superhärliga och duktiga tjejer!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-56950776871648757832014-10-01T18:00:16.101+02:002014-10-01T18:00:16.101+02:00Verkligen en jättefin bonus med bloggandet :-)Verkligen en jättefin bonus med bloggandet :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-51739292735232642892014-09-30T06:18:13.447+02:002014-09-30T06:18:13.447+02:00FAntastisk korv gjorde den igår måndag och det ble...FAntastisk korv gjorde den igår måndag och det blev hejja rop (nästan) kanon god.<br />Och ni ser ut att ha härligt på träffarna, önskar jag hade såna vänner... men det vill sig inte. <br />Tur det finns cybervänner i alla fall.....och du har en underbar blogg och nu fick jag två till att följa. Remsan och Tant Russin....härligtAnnika Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/18283733053100492898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-63689039898612931092014-09-28T18:29:18.074+02:002014-09-28T18:29:18.074+02:00Härliga möten:)Härliga möten:)Millas Hälsoblogghttps://www.blogger.com/profile/06870109457764911872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-22678043006242432582014-09-28T16:08:00.669+02:002014-09-28T16:08:00.669+02:00Om nå't är gott som Glenn, sagt av en götlabor...Om nå't är gott som Glenn, sagt av en götlaborgare - ja, då förstår jag verkligen inte varför det är hundra år sen. Skärpning! TACK själv! Ja, herregud. Tänk. Då hade jag inte vetat att du fanns överhuvudtaget. Läskigt! KRAM!!!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-44471380428162637922014-09-28T16:07:01.050+02:002014-09-28T16:07:01.050+02:00Ni är alltid välkomna - det är jag som ska tacka! ...Ni är alltid välkomna - det är jag som ska tacka! Ha ha, nog bjuder jag på mig själv alltid ;-) Hoppas du inte är skadad för livet :-) Puss & kram finaste Emmy!!!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-86296016286730869152014-09-27T10:35:06.455+02:002014-09-27T10:35:06.455+02:00Hundra år sedan jag åt falukorv - hur kommer det s...Hundra år sedan jag åt falukorv - hur kommer det sig egentligen? Gött som Glenn ju.<br />TACK för ett härligt dygn! Tänk om man aldrig börjat blogga?! Då hade man gått miste om allt det här fina det bär med sig. KRAMKimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-9583187463118231042014-09-26T21:20:44.777+02:002014-09-26T21:20:44.777+02:00Stort tack för att du öppnade ditt hem för oss! Ja...Stort tack för att du öppnade ditt hem för oss! Ja, ditt hjärta också eller ska jag säga dina lungor, ho ho... När jag hör vissa låtar kommer jag framöver alltid att tänka på dig, finaste Lotta! Pöss! <3Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-30774504066436359182014-09-25T15:47:43.301+02:002014-09-25T15:47:43.301+02:00He he, det blir ju fler gånger förstås! Vi får ta ...He he, det blir ju fler gånger förstås! Vi får ta oss till Kalmar också. Och Göteborg. Jag ska dit senare i höst!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-88672205888030908632014-09-25T15:47:11.431+02:002014-09-25T15:47:11.431+02:00Precis - det är ju överdelen med mest färg man vil...Precis - det är ju överdelen med mest färg man vill åt :-) Jättebra tips att smaksätta creme fraiche med pepparrot - just pepparrot är ju verkligen en god smak till falukorv. Liksom senap. Och ost :-) <br /><br />Tack detsamma även om Bergfesten är över för den här veckan!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-69630511330773305252014-09-25T15:46:06.308+02:002014-09-25T15:46:06.308+02:00Men falukorv ÄR ju gott :-) Tack... Vi hade det to...Men falukorv ÄR ju gott :-) Tack... Vi hade det toppen och lyckades pricka in det sista av vad man kan förmoda var sensommaren med fint väder.<br /><br />Kram!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-42126398237018377882014-09-25T15:45:23.380+02:002014-09-25T15:45:23.380+02:00Visst är det :-) Det är verkligen häftigt hur någo...Visst är det :-) Det är verkligen häftigt hur någonting som en blogg kan utveckla sig så och medföra så mycket roligt utöver själva maten man själv lagar och bjuder på digitalt! Dags för oss också att ses snart - säg till när ni gästar storstaden igen. Ystad vet man ju inte om man törs besöka, hörde på radion om att kusten äts upp av havet!<br /><br />Kramar!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-2343389186720316492014-09-25T15:27:33.278+02:002014-09-25T15:27:33.278+02:00Nä, jag är inget avundsjuk alls. Inte alls. Inte b...Nä, jag är inget avundsjuk alls. Inte alls. Inte bitter heller. Buhuuuu!Momahttp://www.momaskitchen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-67883534113692389202014-09-24T17:44:25.663+02:002014-09-24T17:44:25.663+02:00Vad smart att halvera falukorven och sedan snitta ...Vad smart att halvera falukorven och sedan snitta den! När jag gör en ring falukorv som jag snittar (och fyller) gillar jag alltid "överdelen" bäst, den som får mest yta - med ditt sätt blir det dubbelt upp!<br /><br />Jag älskar falukorv med pepparrotssås (och kokt potatis), och pepparrot skulle nog passa ihop med creme fraiche till pastan om man vill ha lite skarpare/mer smak; om man nu inte breder mycket stark senap över falukorven innan osten kommer på förstås... ;-)<br /><br />Ha en bra Bergfest!kajomidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-48007800309373020862014-09-23T20:05:03.551+02:002014-09-23T20:05:03.551+02:00Till och med falukorv ser urgott ut hos dig, tokig...Till och med falukorv ser urgott ut hos dig, tokigt! Er helg verkar också varit toppen, så mysigt.<br /><br />Kram kram<br /><br />Malin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-21431478791653806562014-09-23T16:07:13.860+02:002014-09-23T16:07:13.860+02:00Livet är väl en oerhört bra förklaring, den bästa ...Livet är väl en oerhört bra förklaring, den bästa om du frågar oss! <br />Ingen dum mathelg som passerat inte, vi har följt era steg via Instagram och det har sett hur bra ut som helst - som vi skrev hos Emmy så är det ju så häftigt med alla möten som bloggarna för med sig! Delad matglädje är dubbel glädje, eller trippel i detta fallet:)<br /><br />Kramarna till dejMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com