tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post3253627650628919904..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Lasagne - det är såsen som gör det. Och mängden av den framför allt...Lottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-87129936344653986712011-11-20T11:15:46.721+01:002011-11-20T11:15:46.721+01:00Hej Em!
Japp, för smakens skull. Det blir riktigt ...Hej Em!<br />Japp, för smakens skull. Det blir riktigt gott. Man kan ha i rivet citronskal också för ännu mer smak. Fransmännen kallar den Lemon Bechamel. Om man har i så mycket citron så att den smaken dominerar blir det nog snarare en citronsås :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-54614211988219696672011-11-20T10:14:00.655+01:002011-11-20T10:14:00.655+01:00Jaha, såg nyss att du svarat här i kommentarsfälte...Jaha, såg nyss att du svarat här i kommentarsfältet!Emhttp://matomspunnet.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-90204762961950817292011-11-20T10:13:16.636+01:002011-11-20T10:13:16.636+01:00Varför citron i såsen? Endast för smaken eller?Varför citron i såsen? Endast för smaken eller?Emhttp://matomspunnet.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-91720157079901170192011-11-20T10:10:05.096+01:002011-11-20T10:10:05.096+01:00Den ganska tunga såsen blir lite "lättare&quo...Den ganska tunga såsen blir lite "lättare" och fräschare. Funkar riktigt bra!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-87523501995615402212011-11-20T07:30:33.386+01:002011-11-20T07:30:33.386+01:00Citron i bechamelen. Spännande, jag ska absolut pr...Citron i bechamelen. Spännande, jag ska absolut prova!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-76380131612765232702011-11-19T00:55:11.060+01:002011-11-19T00:55:11.060+01:00Give me the result, Andy! Ja e helt säker på att d...Give me the result, Andy! Ja e helt säker på att det blir en variant med egenmalt kött eller nåt... O en ostås med Valpadano.. Som jag fortfarande inte har hittat :-(Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-32193032947304025732011-11-18T22:28:26.508+01:002011-11-18T22:28:26.508+01:00Oh, längtar efter en riktigt smarrig Lasange! Tnx ...Oh, längtar efter en riktigt smarrig Lasange! Tnx for the inspiration!Andyhttps://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-13762213566388070192011-11-17T10:53:22.601+01:002011-11-17T10:53:22.601+01:00Tack, Frida Karolina även om jag inte blev så nöjd...Tack, Frida Karolina även om jag inte blev så nöjd med just lasagnen...<br /><br />Din potatisgratäng ser däremot godare ut och jag känner väl till Leilas variant. Det är den jag har utgått ifrån när jag gjorde gratängen med trattisar och kantarellfond: <br /><br />http://lottakruse.blogspot.com/2011/10/potatisgratang-med-trattisar-och.html?utm_source=BP_recent<br /><br />Jag har tvingats modifiera Leilas recept en del eftersom vitlök inte går hem hos Mannen och så gillar ingen av oss getost... Men att koka potatisen i gräddmjölk och blanda i kantarellfond har jag tagit till mig! <br /><br />Hoppas gratängen smakar gott! Smart att förbereda :-)Lottahttp://www.lottakruse.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-58006009314363769952011-11-17T10:08:41.962+01:002011-11-17T10:08:41.962+01:00Hallå! Allt du gör ser ju SÅ gott ut! :) Här komme...Hallå! Allt du gör ser ju SÅ gott ut! :) Här kommer ett lite mattips inför helgen! <br /><br />http://fridakallgren.blogspot.com/2011/11/potatisgratang.html<br /><br />Ha det gott! Kram!Frida Karolinahttps://www.blogger.com/profile/15971711765095244259noreply@blogger.com