tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post3737644070127937927..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Hamburgare med två lyxiga såser - allt hemlagat!Lottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-14864305668769951972012-04-21T14:26:35.340+02:002012-04-21T14:26:35.340+02:00Det är ordet! Jag älskar parmesankrämen! Prova den...Det är ordet! Jag älskar parmesankrämen! Prova den till grillad sparris i sommar!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-67053609809908270712012-04-21T14:25:58.935+02:002012-04-21T14:25:58.935+02:00Oj, vad väldigt glad jag blir över din kommentar! ...Oj, vad väldigt glad jag blir över din kommentar! Det ger mig massor av energi att fortsätta med det jag gör, för det är ju lite jobb bakom bloggen trots allt. Även jag tappar sugen och inspirationen ibland, men den kommer alltid tillbaka. Suger åt mig allt jag kan från kokböcker, tidningar, mat-TV osv. Verkligen superkul att kunna inspirera dig!<br /><br />Ha en fin lördag!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-25492469223619654002012-04-21T00:08:50.530+02:002012-04-21T00:08:50.530+02:00Läckert !Läckert !Mia Jnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-35501488697780478372012-04-20T21:55:36.567+02:002012-04-20T21:55:36.567+02:00Åhhh Lotta. Jag har lagat mat nästan varje dag i 2...Åhhh Lotta. Jag har lagat mat nästan varje dag i 25 års tid. I början till en hel familj på sex personer men de senaste åren bara till mig och min 17-årige son. Jag har tappat sugen några gånger, och speciellt senaste månaderna. Man har ju sin repertoar, till stor del klassiker från uppväxten (=mamma). Alla jättegoda, men till slut faktiskt tråkiga att tilllaga.<br /><br />Nu har jag hittat ny inspiration tack vare din sköna blogg. Plötsligt är det roligt igen! Detta var det 3:e receptet på en dryg vecka och det var smaskens! Parmesankrämen var ljuvlig. Pommes gjordes enligt Andy (En Herrans Mat, som du länkat till) på kokta bakpotatis. Och hamburgaren, det var den godaste vi ätit nånsin. Och då har jag ändå hunnit bli 52 år.Ängel i Mölnlyckehttps://www.blogger.com/profile/11844731992896136822noreply@blogger.com