tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post5520658374564649294..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Saftig parmesankyckling i ugnenLottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-32212970933059731402013-01-14T17:06:33.400+01:002013-01-14T17:06:33.400+01:00Riktigt god kycklingrätt! Tja, jag har nog varit l...Riktigt god kycklingrätt! Tja, jag har nog varit lite lat och inte fått upp så mycket här men lite grand i alla fall :-)<br /><br />Bara fint med mig, laddad efter många lediga dagar kring jul och nyår. Hoppas allt är bra med dig också.<br /><br />Kram och tack detsamma!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-45377262616673122702013-01-14T13:21:39.717+01:002013-01-14T13:21:39.717+01:00MUMS - så gott - detta måste jag testa!
Vad myck...MUMS - så gott - detta måste jag testa! <br /><br />Vad mycket du hunnit med sen sist jag var inne - har haft fullt upp senaste tiden och tyvärr inte hunnit läsa alla fina bloggar. <br /><br />Hoppas allt är fint med dig och de dina och att du hade en mysig jul. Kram och god fortsättning.Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-69556881211191886572013-01-04T14:14:32.812+01:002013-01-04T14:14:32.812+01:00Japp, sånt är bra att ha. Vassego :-)
Tack detsam...Japp, sånt är bra att ha. Vassego :-)<br /><br />Tack detsamma, trevlig helg!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-46559935751188274282013-01-04T14:11:29.364+01:002013-01-04T14:11:29.364+01:00Ja, det blev en riktigt favvo direkt. Mina "k...Ja, det blev en riktigt favvo direkt. Mina "kryddor" stannar kvar i båda mina kök :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-34454723839266432362013-01-04T11:37:30.785+01:002013-01-04T11:37:30.785+01:00Gott och enkelt framför allt! Skriver ut och spara...Gott och enkelt framför allt! Skriver ut och sparar! tack för tipset..Trevlig helg!Växelhäxan från norrlandhttps://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-69553697482342601282013-01-04T10:20:20.255+01:002013-01-04T10:20:20.255+01:00Goda och enkla smaker. såsigt och gott ,det gillas...Goda och enkla smaker. såsigt och gott ,det gillas!!! Ost, grädde och bacon, vem kan vara utan det??Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-58583214027879924682013-01-03T20:14:39.599+01:002013-01-03T20:14:39.599+01:00Tror att jag för lätt går över gränsen för att få ...Tror att jag för lätt går över gränsen för att få till det lilla extra men många gånger är det just att dämpa sig och ta bort något som blir succén. Jag ska försöka tänka på det mer men kryddblandningar kräver ju sin lista på ingredienser :-)<br /><br />Jag använder nog lite för mycket ost, grädde och bacon för hälsans bästa. Men det går ju att dra ner på mängderna och fortsätta njuta av det som smaksättare. Vi får se hur det går på den fronten :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-5771276931166042932013-01-03T19:52:15.606+01:002013-01-03T19:52:15.606+01:00Du har så rätt, Lotta! Less is more. Men i viss ty...Du har så rätt, Lotta! Less is more. Men i viss typ av matlagning är more more, som indiskt. Men då handlar det ju ofta om mycket olika kryddor. En skön blandning av olika typer av mat blir det om man inte kör fast i ett tänk! <br /><br />Ost, grädde, bacon.. Kanske ligger något i fettprincipen folk pratar om? Ja, att mer fett alltid är bra ;) i maten i alla fall :DSara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-65826993771886830562013-01-02T23:50:00.360+01:002013-01-02T23:50:00.360+01:00Ja, soltorkade är just en sådan ingrediens som kan...Ja, soltorkade är just en sådan ingrediens som kan få det att tippa över :-) Mina favvisar i köket blir kvar, men kanske inte lika frekvent. Kanske dags att tänka lite på midjemåttet också. Det ska visst inte vara så sunt med för många kilon att släpa på har jag hört talas om...<br /><br />Detsamma till er och kramar!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-60656124245511697622013-01-02T23:48:45.971+01:002013-01-02T23:48:45.971+01:00Mat i ugnen är alltid bra :-) Det ska bli spännand...Mat i ugnen är alltid bra :-) Det ska bli spännande att se hur 2013 blir för dig med både nygammalt (jobbet) och nytt (lgh)!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-79195707486345807072013-01-02T23:47:50.960+01:002013-01-02T23:47:50.960+01:00Japp, helt enkelt :-)Japp, helt enkelt :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-1684752390793364172013-01-02T23:47:36.397+01:002013-01-02T23:47:36.397+01:00Det finns nog en gräns för all mat när det liksom ...Det finns nog en gräns för all mat när det liksom tippar över och blir för mycket, men den ligger förstås på lite olika nivåer beroende på maträtt. Men gärna "more" på tallriken i form av mängden mat :-)<br /><br />Tack detsamma till dig och kram!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-24377877429751378082013-01-02T23:11:51.992+01:002013-01-02T23:11:51.992+01:00Bra tänk minsann, vi är extra glada över att de so...Bra tänk minsann, vi är extra glada över att de soltorkade försvann:) Visst är det så att det enkla oftast är det goda, det bevisar du ju här. <br />Känns tryggt att veta att osten och grädden (och bacon) inte räknas bort så lätt, då hade vi blivit oroliga:)<br /><br />En god fortsättning till dej,<br />kramarnaMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-81856376031998844962013-01-02T23:01:34.437+01:002013-01-02T23:01:34.437+01:00Perfekt rätt att bokmärka för framtiden när jag in...Perfekt rätt att bokmärka för framtiden när jag inte kommer ha lika mycket tid i köket längre. Allt i en form spar även en del disk till sambon.mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-70103960850774760982013-01-02T19:33:24.002+01:002013-01-02T19:33:24.002+01:00Det låter verkligen supergott! Blir till att testa...Det låter verkligen supergott! Blir till att testa helt enkelt! :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-44853272917777457772013-01-02T17:50:09.518+01:002013-01-02T17:50:09.518+01:00Less is more... hmmm.... jag funderar på hur vi in...Less is more... hmmm.... jag funderar på hur vi indier tänker när vi lagar mat... more is definitely more! Hehe ;)<br /><br />God fortsättning, kram!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-90495837450456369682013-01-02T16:58:21.363+01:002013-01-02T16:58:21.363+01:00Tack, good to be back :-)
Förstår det där motstån...Tack, good to be back :-)<br /><br />Förstår det där motståndet att köpa på sig nåt som man tror att man bara kommer att använda en gång men som sagt, rätt vad det är är det just den kryddan eller ingrediensen som åker ner i en rätt som blir något helt nytt!<br /><br />Nej, jag håller med. Grädde och bacon bör ingå i standardskafferiet som smaksättare :-)<br /><br />God fortsättning!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-37133767737102616432013-01-02T16:15:06.667+01:002013-01-02T16:15:06.667+01:00Lotta is back ;-) Skönt - och receptet & bilde...Lotta is back ;-) Skönt - och receptet & bilderna gör mig hungrig!<br /><br />När jag läser en lång lista på vad jag behöver "skippar" jag receptet ofta utan att prova, då kvittar det nästan hur gott det ser ut... Ibland t.ex. "tar det emot" när en ny krydda ska köpas som man bara behöver ett kryddmått av osv. Men om man läser flitigt här och hos dina favoriter blir kryddhyllan snabbt fylld och man (jag) vågar då ibland variera gamla recept med nya smaker. Är alltså inte helt fel ;-)<br /><br />Grädde och bacon är väl inga ingredienser... utan en självklarhet *g*<br /><br />God fortsättning på 2013!<br /><br /><br /><br />kajomidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-76212187995980913512013-01-02T16:03:53.091+01:002013-01-02T16:03:53.091+01:00Saftigt och gott med mycket smak från parmesan til...Saftigt och gott med mycket smak från parmesan till den snälla kycklingen :-) Tack för att du hittade hit, via inredning minsann! Det är också ett intresse förutom matlagningen för mig. Lyxigt med eget arbetsrum - grattis till det!<br /><br />Varmt välkommen hit!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-74234861753872064282013-01-02T15:45:12.107+01:002013-01-02T15:45:12.107+01:00Så gott det lät! Jag gillar också lättlagad god ma...Så gott det lät! Jag gillar också lättlagad god mat ;) Kyckling är ju så enkel att variera också! <br />Jag hittade din fina blogg, när jag googlade "watt och veke" lampskärm ;) Såg att du hade den, som jag funderar på till arbetsrummet, som precis blivit klart ;)<br />Nu ska jag titta lite mer här hos dig :)<br />Kram /MariaMaria - Wikers Livhttps://www.blogger.com/profile/09123257813117519373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-67701694684891939862013-01-02T15:30:37.041+01:002013-01-02T15:30:37.041+01:00Då är vi två, minst :-) Vassego!
Detsamma till di...Då är vi två, minst :-) Vassego!<br /><br />Detsamma till dig och kram!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-84679614284305477762013-01-02T13:28:10.496+01:002013-01-02T13:28:10.496+01:00Receptet sparas! Älskar god och enkellagad mat!
Ta...Receptet sparas! Älskar god och enkellagad mat!<br />Tack tack! :)<br />Ha en toppen dag!<br />Kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.com