tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post6038137017288924693..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Biff à la Lindström - grym klassiker som tål att upprepasLottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-49985807699252574282012-10-03T09:28:58.357+02:002012-10-03T09:28:58.357+02:00Detsamma :-( Vi ses snart igen som tur är :-)
Kra...Detsamma :-( Vi ses snart igen som tur är :-)<br /><br />Kram till dig!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-82931696454179528662012-10-03T09:28:34.047+02:002012-10-03T09:28:34.047+02:00Det var en mycket bra affisch tycker jag och budsk...Det var en mycket bra affisch tycker jag och budskapet går verkligen fram... <br /><br />Ja, du. Mamma är flitig och inspirerar till husman. Det är bara att hänga på. Tjänstledigt för att laga mat låter ju inte alls dumt, det är väl fullt legitimt? Med lön också :-)<br /><br />Kram och puss!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-2799484413744676442012-10-02T23:09:55.326+02:002012-10-02T23:09:55.326+02:00Grymt Lotta. Jag saknar dig :) Kram fina!Grymt Lotta. Jag saknar dig :) Kram fina!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-79234982580111460802012-10-02T22:14:53.015+02:002012-10-02T22:14:53.015+02:00"På min gata i stan" där sitter det en a..."På min gata i stan" där sitter det en affisch. Det står typ: överklasstanten och det svältande barnet har något gemensamt, de båda jagar kalorier... <br />Vilken receptbank av klassiker du sitter inne på, när ska jag hinna laga alla dessa? Får ta tjänstledigt... Kram och puss!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-74245533349907593232012-10-02T20:52:15.107+02:002012-10-02T20:52:15.107+02:00Jag är helt övertygad om att biffarna går hem hos ...Jag är helt övertygad om att biffarna går hem hos dig! Vad roligt att du ska göra portersteken. Lite som på landet då, att allt inte går att få tag på om man inte åker runt som en tok. Så då får man kompromissa. Det går säkert bra!<br /><br />Tack för förståelsen :-) Tror jag börjar bli smått deprimerad av att inte få laga en massa mat. Men en bit in i nästa vecka, sen ska det nog gå att komma igång igen!<br /><br />Tack detsamma - god och trevlig middag och helgdag!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-11316346978238266632012-10-02T20:49:34.164+02:002012-10-02T20:49:34.164+02:00Det är inte alltid grädde behövs. Tänka sig :-) Ti...Det är inte alltid grädde behövs. Tänka sig :-) Timjanbiffar låter gott! Att göra råstekt potatis själv och ge den tid - då blir det faktiskt allra bäst. Mellanvärme, mycket smör och mycket tid gör susen. Fast som sagt, den frysta och tärnade potatisen är riktigt bra och behöver inte alls lika lång tid.Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-47559375946848240462012-10-02T20:47:36.373+02:002012-10-02T20:47:36.373+02:00Ja, lite skäms där :-) Men det är ju lätt åtgärdat...Ja, lite skäms där :-) Men det är ju lätt åtgärdat. Bara att prova!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-54069853804912669062012-10-02T20:42:26.416+02:002012-10-02T20:42:26.416+02:00Ser ut och låter som något som jag också skulle ty...Ser ut och låter som något som jag också skulle tycka om ;-) <br /><br />Men nästa test av dina underbara recept blir i morgon; allt till portersteken är inhandlat! Några små förändringar måste det emellertid bli, för att jag inte fick tag på allt här på ön (okej, hade jag åkt till 3-4 affärer till kanske, men inte allt...). <br /><br />Ditt inlägg från bloggträffen får dröja lite längre; du bor ju mitt i ett byggställe och är därmed ursäktad ;-)<br /><br /><br />Ha en bra *Bergfest* i morgon, när vi njuter av porterstek och helgdag!kajomidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-69056014072355883512012-10-02T20:18:11.378+02:002012-10-02T20:18:11.378+02:00Lindströmmare är alltid fint! Rödbetorna och potat...Lindströmmare är alltid fint! Rödbetorna och potatisen gör ju färsen mjuk ändå, även utan grädde. Det blev biffar här också idag, med massa timjan - mums. Råstekt potatis har jag aldrig haft tålamod nog att få riktigt bra... Haha :) Då är halvfabrikaten bra!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-42059163838366611982012-10-02T19:11:25.215+02:002012-10-02T19:11:25.215+02:00Detta är en riktig husman som jag faktiskt aldrig ...Detta är en riktig husman som jag faktiskt aldrig testat! Fy skäms på mig! Det får bli nästa projekt! :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-92146588891128727522012-10-02T18:05:50.507+02:002012-10-02T18:05:50.507+02:00De tål verkligen att upprepas :-) Jag struntade i ...De tål verkligen att upprepas :-) Jag struntade i isbergssalladen även om Bonniers skrev att det skulle serveras till. Wild & crazy :-)<br /><br />Kaloriflykt är ju vad det handlar om, inte jaga :-)<br /><br />Ska lägga en stund ikväll på att fixa med bilderna. Men får ju prestationsångest när man ser hur fint ni alla andra berättare om helgen!<br /><br />Kramar!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-46969281260101864972012-10-02T17:29:50.172+02:002012-10-02T17:29:50.172+02:00Den ena klassikern efter den andra, det gillas i v...Den ena klassikern efter den andra, det gillas i vårt kök! Men den där strimlade isbergen, var har du gömt den..., under biffen?<br /><br />Ja, man kan ju verkligen undra över de där jägarna, kanske jagar de bort kalorierna... hmm...<br /><br />Klart det får ta sin tid, vi står ut - lite till,<br />kramarMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-33816461050341544872012-10-02T14:59:25.303+02:002012-10-02T14:59:25.303+02:00Exakt! Här behöver man inte experimentera och göra...Exakt! Här behöver man inte experimentera och göra nytolkningar. Det håller från gång till gång. Färsbiffar överhuvudtaget är en favorit som jag gärna varierar, men den här låter jag vara orörd :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-43963946812371448872012-10-02T13:50:38.661+02:002012-10-02T13:50:38.661+02:00En klassiker är en klassiker av en orsak. Precis s...En klassiker är en klassiker av en orsak. Precis som du skriver - de tål att lagas och ätas gång efter gång efter gång. Just Biff à la Lindström är en personlig favorit så nu blev jag grymt sugen.Håkanhttp://www.recepten.nunoreply@blogger.com