tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post6216067408073302149..comments2023-12-25T03:48:52.040+01:00Comments on Två små kök: Krämig pastasås med tomatpesto, chorizo, bacon, lök, paprika... och det bara fortsätter med en massa gott!Lottahttp://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-91489105749608264302013-04-30T17:44:18.510+02:002013-04-30T17:44:18.510+02:00Kanske inte ens kan kalla det sås utan mer som en ...Kanske inte ens kan kalla det sås utan mer som en pastagryta kanske? Aha, då har vi tricket för att få igång dig då, stort och mycket :-)<br /><br />Tomatpesto är verkligen gott. Kanske jag ska göra som du då, och använda det till auberginerullarna som jag blev sugen på nu!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-45796580229567564232012-05-06T14:45:31.990+02:002012-05-06T14:45:31.990+02:00Oj vilken sås. Nu snackar vi riktig pastasås. Jag ...Oj vilken sås. Nu snackar vi riktig pastasås. Jag gillar inte pasta med en för slät sås, jag vill ha mycket till när jag äter pasta. <br />Tomatpesto använde jag när jag gjorde dina auberginerullar. Som jag btw lagat igen... :-)Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-58559275910374086702012-05-05T11:07:07.706+02:002012-05-05T11:07:07.706+02:00Exakt, pasta är mycket vardagsmat men det blir ver...Exakt, pasta är mycket vardagsmat men det blir verkligen vad man petar i den där såsen. Jag har börjat gilla "finkorvar" mer och mer. Perfekta som smaksättare!<br /><br />Fin helg till dig också!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-22041787601784777292012-05-05T11:05:10.281+02:002012-05-05T11:05:10.281+02:00Det knallar på med uppåt och nedåt, som livet gör....Det knallar på med uppåt och nedåt, som livet gör. Bra att du pausar när det behövs. Det finns inga måsten annat än det man verkligen själv vill göra och mår bra av.<br /><br />Läste nå'nstans att vi har typ tre årstider samtidigt nu; vinter, vår och sommar. Och bra knasigt är det. Idag skulle det kunna vara skönt och fint, i alla fall i Sörmland, om det inte blåste så förbenat. Men det får vi förhoppningsvis igen med en ljuvlig sommar!<br /><br />Skönt att höra av dig igen - fortsätt ta hand om dig!<br /><br />Kram!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-68501236521681560352012-05-05T09:53:27.527+02:002012-05-05T09:53:27.527+02:00Ibland kan man ju tycka att pasta och sås är lite ...Ibland kan man ju tycka att pasta och sås är lite vardagligt, men där har var ju rena rama festmåltiden! Kan tänka att chorizon gjorde sitt, är väldigt förtjust i köttiga och smakrika korvar. Hoppas ni får det fint på landet!KImhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-69318045051942672932012-05-05T07:52:31.846+02:002012-05-05T07:52:31.846+02:00Slurp. Hej Lotta! Allt väl med dig? Jag har väl må...Slurp. Hej Lotta! Allt väl med dig? Jag har väl mått sisådär och tog mig en paus igen från alles. Vad hände nu då med våren? Nu ska vi banne mig få en lång skön sommar om nu naturen ska krångla så här under våren. Någon måtta får det väl ändå vara. <br />Ha en skön helg på landet! Kramkram!Live från radhusethttps://www.blogger.com/profile/02649321217584145649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-29115987109312493642012-05-04T09:10:01.073+02:002012-05-04T09:10:01.073+02:00Det blev en riktig hit och riktigt stora bitar av ...Det blev en riktig hit och riktigt stora bitar av champinjonerna är så mycket bättre än skivade - mer att tugga på!<br /><br />Får se om viljan kan utplåna faktum när det gäller temperatur och molnförekomst, om inte annat får man väl ta till det dammiga uttrycket "Det finns inga dåliga väder..."<br /><br />Tack och detsamma - fast i landet Kålltorp då!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-30161108966540505182012-05-04T07:07:31.836+02:002012-05-04T07:07:31.836+02:00Ser jättegott ut! Oh, champinjoner! Det var länges...Ser jättegott ut! Oh, champinjoner! Det var längesedan, det måste jag äta snart. Är ju så gott!<br />Viljan i skogen?<br />Du vet väl att viljan kan försätta berg.<br />Det innre är det enda man har.<br />Önskar er en härlig helg på landet och ser fram emot många fina foton!<br />Cheers!Andyhttps://www.blogger.com/profile/11720019010861845272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-67090515343895679712012-05-03T21:42:57.748+02:002012-05-03T21:42:57.748+02:00Bra beskrivning, "All-in-pasta" :-) Sen ...Bra beskrivning, "All-in-pasta" :-) Sen bestämmer man själv vad "all" ska vara. Jag är benägen att hålla med dig om att rödvin skulle passa trots att jag föredrar bärnstensfärgad dryck för egen del. Men öl till detta skulle bli alltför mastigt tror jag...Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-46900268330369973492012-05-03T21:16:15.760+02:002012-05-03T21:16:15.760+02:00Här kan man snacka "all-in":-) Härligt m...Här kan man snacka "all-in":-) Härligt med alla dessa godsaker till pastan! Hm, men detta kräver väl nästan ett italienskt rödvin till eller hur? För matsmältningens skull om inte annat. ;-)<br /><br />Ha det fint!Mrs Sunshinehttp://www.mrssunshinecooking.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-83121148302879463772012-05-03T15:58:00.037+02:002012-05-03T15:58:00.037+02:00Jag tror det blir lika gott utan korven, faktiskt....Jag tror det blir lika gott utan korven, faktiskt. För mer hetta i stället för från korven kan man fräsa med lite torkade chili flakes.<br /><br />Håller med dig om alla slattar som samlas i kylskåpet men jag har fått tipset att frysa in så att det håller sig längre. T.ex. i iskubsformarna. Tyvärr är jag lite dålig på det så det blir ändå till att slänga vartefter. Men det finns ju en lösning som sagt, att frysa in. Kräver sin disciplin men ändå :-)Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5153964207314892130.post-7033893824146209732012-05-03T15:46:28.318+02:002012-05-03T15:46:28.318+02:00Ser mycket mumsigt ut! Tror aldrig jag provat chor...Ser mycket mumsigt ut! Tror aldrig jag provat chorizon men kan tänka mej att den ger mycket god smak till sasen.<br /><br />Jag tycker ocksa det är skönt att förbereda allt innan jag börjar. Ut med allt ur kylskapet osv. och sen skala, hacka och tärna... se till att creme fraichen och gräddpaketen är öppnade osv. <br /><br />Har även börjat köpa fond och sambal oelek mm., men jag blir sa *irriterad* pa att jag bara behöver att par matskedar och sen star det i kylskapet och nästa gang jag behöver det, sa vet jag inte om jag kan använda det längre, slänger alltsa det jag har och köper nytt :-(kajomidanoreply@blogger.com