lördag 7 april 2012

Glad påsk i kylan


Skönt att vara inne kan jag säga. Utanför har det snöat och regnat igår. Idag växlande, blåsigt och svinkallt. En bastu igår satt inte fel. Visst blev man härligt varm och svettig men inte tillräckligt för att locka ner mig i den iskalla sjön. Till skillnad från min galenpanna till man. Årets första dopp blev det. Ett snabbt sådant :-)

Önskar en fortsatt god påskhelg till dig som läser!


8 kommentarer:

  1. Jotack, visst stannar man helst inne en dag då det snöar som om det vore julafton. Fast nu ljusnar det här nere hos oss och termometern visar hela 3 plusgrader! Inte illa:)

    Årets första dopp, friskt i ordets rätta bemärkelse!

    En riktigt härlig fortsatt helg på dej också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kanske kvicksilvret kryper lite uppåt på mina breddgrader snart också. Hela tre plus är inte fy skam, tätt intill en solig vägg i lä då :-)

      Friskt dopp men inte är han frisk i huvudet...

      Ha en god påskafton!

      Radera
  2. Ja, fy vilket väder påsken hade med sig. Jag som brukar säga att påskhelgen alltid är vackert väder.
    Jag är värsta badkrukan, men blir jag bara tillräckligt uppvärmd en bastu så badar jag också. Eller badar är att ta i, kärringdoppar jag mig :-)
    Ha en fortsatt skön påsk. Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Värsta badkrukan jag också - som en riktig kärring :-) Efter en bastu när det blir liiiite varmare än nu i vattnet, då kan jag också hasa mig i. Kärringdopp räknas ju också :-)

      Kramar tillbaks!

      Radera
  3. Igar förmiddag snöade det lätt pa Fehmarn ocksa... ingen rolig start pa en paskfest pa stranden :-( Tva fiskeforum träffades och det blev helstekt gris och hemgjorda sallader osv. Det fanns ocksa Füchschen och Zischke, 2 ölsorter som Linda kanske missat hittills... Solen kom fram emellanat men efter 6 timmar vid vindstyrka 5-6 (avtagande) sa ville jag hem i "stugvärmen" - det tog 4 timmar att tina upp ;-)

    Idag star det parmesan-, spenat- och baconfylld fläskfilé pa programmet, kanske även potatisbakelse, lutar at gratänghallet - och jag ska även testa Remsans "fusksurdegsbaguetter"!

    God fortsättning pa pasken Lotta och alla andra läsare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättetrevlig aktivitet men mindre trevligt med vädret förstås :-(

      Hoppas maten blev lyckad och tack detsamma!

      Radera
  4. Ojoj, bada i den här kylan, burrrr. Galet! Skönt att komma tillbaka till varm bastu sen. Här var det en strålande fin dag idag, vi var utomhus och kom in efter ca fem timmar i solen. Sen tittar vi ut och det snöar! Usch, jag vill ha +15, minst, imorrn.
    Fortsatt skön påsk till dig!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Galet är ordet! Ja, nu får det gärna bli vår på riktigt igen. Fem timmar i solen låter inte dumt, vi hann med en stund vi också innan vi stack till svärmor på påskmiddag...

      Tack detsamma och kram!

      Radera