torsdag 30 juni 2011

På lördag blir det fest, men hur blir vädret?


Vädret är den stora frågan just nu. Speciellt för brorsan som har sin 40-årsfest på lördag. Jag har kollat nuvarande prognos (den ändras ju nästan hela tiden) för platsen där vi ska vara. Vad gillar ni den bilden? Här har man klämt in sol, moln och regndroppar. På en annan vädersajt har jag även sett en blixt. Varför inte lika gärna skriva: "Ingen aning om vad det blir för väder." Det här säger ju ingenting!!!

Men men. Jag lever på hoppet och är helt övertygad om att vädret kommer att bli så pass bra så att det funkar för inplanerade aktiviteter. Och om det kommer lite regn, so what. Vi kommer att få en superrolig dag, kväll och natt ändå!

Nu bär det snart iväg till landet. Vi har semester i morgon och ska hjälpa värdparet med lite matlagning. Och så ska vi försöka hinna med att jobba vidare med fönsterfoder och knutbrädor som vi började såga till och måla förra helgen. Vore trevligt att få dem på plats. Det är precis som inomhus, att ett rum inte ser helt färdigt ut förrän man har fått lister och socklar på plats. Samma gäller utsidan på stugan. Den ser ofärdig ut.

Framför allt ska jag komma ihåg att njuta. Något som bloggaren bakom http://www.enherransmat.blogspot.com/ vet hur man gör. Det är bra att bli påmind om just detta. Vi har bara ett liv att göra det bästa av, i både med- och motgångar.

Just nu är det sommar, sommar, sommar att njuta av! Landet, here we come... Soon...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar