onsdag 21 september 2011

Nya frisyren...

Jag överlämnade mig ju i frissans trygga händer för någon vecka sedan och nu är det mörkt som gäller. Kort som vanligt. Jag började bli riktigt "långhårig" men långhårigt för mig är väldigt kort för andra. Det ska vara riktigt kort kort för att jag ska trivas. Min naturliga färg är den underbara skandinaviska cendréfärgen, eller råttfärgat om man inte ska skönmåla. Mörkt är roligare.

Jag äger ingen som helst manick som är skapad för att styla håret. Inte ens en vanlig hårfön. Här är det fingrarna som gäller. Lite gegga och rufs så är jag klar på nolltid på morgnarna. Precis som jag vill ha det!

Ikväll är jag extremt uttråkad och rastlös. Hoppas det håller i sig så kan jag kanske använda det till att komma igång med att träna lite igen. På måndag kanske?

9 kommentarer:

 1. Ja vi var ju till och med hos frisören samma dag. Samma lika när det gäller min frisyr. Inga som helst produkter eller fön gör sig besvär . Tio fingrar duger till mitt ruffs.
  Det märkliga är att jag minns 8o-talet med pudellockar , för så skulle det va ( såg inte klok ut i spret)
  Nu så ser jag istället ut som en föråldrad Shirley Temple ! Hur kan det vara möjligt att det börjar växa korkskruvar på en 45-åring!

  Du ser däremot ut som en snygg Sinead O'Connor!

  SvaraRadera
 2. Ha ha! Jag är 68:a och kommer väl ihåg 80-talet. Då hade jag locktång! Lockade luggen och sidorna som en tok varenda morgon innan plugget. Stackars hår...

  Jag är helt övertygad om att du är hur fin som helst i dina rufsiga korkskruvar. Så'na har jag alltid velat ha men aldrig begåvats med. Tunt, rakt... Tja. Därav frisyren. Tack för komplimangen!

  SvaraRadera
 3. haha allt detta känner jag igen me...men nu har jag permanentat hår (shakira) och långt men jag trivs med det efter tvätt några droppar mirakel cerum sen ruft klart...max 30 sekunder....underbart.
  Annica i södertälje
  http://pinkladyw595.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Hej Annica!
  Låter både jättefint och bekvämt med Shakira-perm :) Bra mycket bättre än 80-talets krullpermanent som jag kom på att jag också höll på med. Jösses...

  SvaraRadera
 5. Himmel! Är det frissadagar? Jag var hos min Jessica och blev frissad i nästan 3 timmar i onsdags! Blondare och kortare och fin den dagen! Idag ser jag ut som en blonderad tant. Och ingen märker något. Utom plånboken! Men Lotta - du är alltid toksnygg! Du vet att jag tycker det!! En fråga - kan du byta till den 13:e? Kraaam Eva ( :o)

  SvaraRadera
 6. Det är väl nå't med hösten och en förhoppning om att kunna piffa till sig lite, göra något nytt en ny årstid... Tack vad snäll du är!

  Den 13:e går lika bra för mig. Kram så länge!

  SvaraRadera
 7. Och förresten, jag vet att du är jättefin i din nya frisyr... Alltid lika chic!

  SvaraRadera
 8. Wow, du passar jättebra i frissan! Supersnyggt!

  SvaraRadera
 9. Tack, Hanna! Fast jag undrar om den lilla mängden hår kvalar in för att kallas frisyr egentligen :)

  SvaraRadera