lördag 27 augusti 2011

Kastat in handduken...


Idag har jag fått kasta in handduken, i köket. Vaknade med en hals tjock som en telefonstolpe. Det känns som att jag försöker svälja en tennisboll med taggtråd i halsen och så lite feber på det. Underbart för humör och energi till kräftskivan som står för dörren alldeles nu. Riktigt moody blue kan jag säga.

Jag har inte kunnat göra mina dillsnurror med västerbottenost och man ska ju heller inte laga mat åt andra när man är sjuk. Så jäkla surt. Allt inköpt och klart till ingen nytta. Jag har svårt att tro att vi kommer att uppskatta dillstinna småbröd till spagetti och köttfärssås till exempel. Meningen var ju liksom att de skulle ställas fram på buffébordet på kräftskivan, där skulle de passa perfekt.

Men så'nt här går ju inte att rå över. Det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Jag ska försöka haka på sällskapet så gott det går men det blir nog inte klackarna i taket hela natten. Eller "nog", det blir inte så, basta. Det är en dag i morgon också. Väldigt vuxet av mig :-)

Ni är nog många som har kräftskiva ikväll - jag önskar en lyckad sådan - och till er andra som inte ska slörpa röda bestar önskar jag självklart också en god kväll!

Nu Lotta, ta ett djuuupt andetag.... Helan gåååååååååååååååår!


2 kommentarer:

 1. Men fy så trist ! Men vem har sagt att det räcker med en skiva per år. Det går bara inte att laga och tänka mat när man inte är riktigt kry. Hoppas att det känns bättre snart och tack också för påhälsning idag!

  Jag har nyss kommit hem med en jättekorg kantareller så himla glad är jag just nu. Ska läsa i dina recept och leta inspiration.

  Krya kram från Carina.

  SvaraRadera
 2. Tack Carina!
  Så mkt bättre idag & toppen igår trots allt. Recept på mammas kantarellpaj kommer... Ska bara samla ihop skallen lite så här da'n efter :-)

  SvaraRadera