måndag 28 mars 2011

Babysteps


Idag kom jag äntligen ut och tränade lite grand. Massiv promenad - om det finns något som heter så - varvat med lätt jogg. Precis lagom i mitt totalt otränade tillstånd. Nu gäller det att ta det med små små steg och inte inbilla mig att jag ska bli en superatlet på nolltid (vilket jag iofs inte vill vara heller men ändå). Mina ledord ska vara "skynda långsamt" och "inga ursäkter".


Hade lite träningssnack och pepp med Mannen som hade en massa kloka saker att säga. Framför allt det här med att träna för sin egen skull och sitt eget välmående i den takt och på det sätt som man själv vill. Träning är din sak som individ. Med eller utan särskilda mål. För mig handlar det om att må bra. Nu är jag på G igen! Med små steg...

2 kommentarer:

  1. Det är bra att du försöker komma igång igen! Snart är du där! J.J

    SvaraRadera
  2. Tack, broder. Jag tror verkligen att nyckeln är att skynda långsamt och inte tro att jag kan köra igång stenhårt direkt.

    Det är bra att jag har min grundkondition i alla fall. Det brukar gå hyfsat fort att komma tillbaka tack vare den. Förhoppningsvis underlättar rådande säsong med ljus och mer inbjudande väder att ge sig ut. Fast som sagt, inga ursäkter!

    SvaraRadera