söndag 31 juli 2011

Vilken känsla!

Normalt vid den här tiden på söndagskvällarna brukar vi börja plocka ihop våra pinaler för att återvända från landet till sta'n. Så icke denna söndag, för i morgon är det SEMESTER! Känslan är obeskrivligt skön och ju mer det kickar in att vi ska stanna ett bra tag här nu, desto mer avslappnad känner jag hur jag blir. Här ska njutas!

Den här söndagen blev en riktigt skön dag med jättefint väder. Vi har slappat i solstolarna, badat, läst och ätit mammas söndagskyckling. Ska se om jag lyckas roffa åt mig receptet - så gott!

Jag har varit utomhus hela dagen och kvällen, så även i skrivande stund. Nu har jag en filt om benen och långärmat är på. Hanmyggen är som tokiga men hellre massor av dem än de blodsugande honorna som för tillfället håller sig borta. Ljudet från båtar som återvänder efter en dag på sjön surrar i bakgrunden och fåglarna börjar tystna. Nu är det gräshoppor och syrsor som tar över ljudscenen.

M har pysslat med ett snickeriprojekt under eftermiddag/kväll. Det börjar bli dags att lägga undan hammaren, fälla ihop parasollet och bege sig in i stugan. Resten av kvällen tillbringar vi i TV-soffan innan det är dags att fälla ut bäddsoffan och krypa ner under täcket. Då kommer den härliga känslan att bli ännu större, när vi somnar här på en söndag i stället för i sta'n med ställd väckarklocka och arbeten att gå upp till.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som vi har haft. Gott slut på denna söndag önskar jag!

Dagens mellanmål. Färska solvarma jordgubbar. Så mycket mer behövs inte...

Ett par turer till badberget blev det.

Jag älskar vattnet. Hur det ser ut, låter, känns och doftar. Hoppas på många fler dopp på vår semester. Sommaren är inte slut ännu på långa vägar trots att rönnbären redan är röda och kvällarna mörkare. Vi har hela augusti kvar och så blir det säkert lite brittsommar en bit in i september. Man kan ju alltid hoppas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar