fredag 19 augusti 2011

Så mycket bättre...

Nu är vi framme på landet och har installerat oss i lilla stugan. Det blev en spännande färd med ett gäng vattenplaningar och så gott som obefintlig sikt. Tur att det bara tar någon dryg timme att köra hit. Fy tusan för att behöva köra flera timmar för att komma till sitt sommarställe...

Vet inte om det var bilturen som piggade upp mig - lite på helspänn sådär i ösregnet - eller det faktum att vi är på landet igen :-) Vi kommer att få äta med mamma och pappa... Jag fick t.o.m. ge förslag på vad vi skulle äta. Jag önskade mammas potatisgratäng och till det blir det kassler och en lök- och tomatsallad. Himmel så gott det ska bli! Jätteskönt att slippa tänka på matlagning just ikväll och vi kan ju inte trycka i oss burgare från BK varje fredag...

Utanför är det mörkt av molnen och regnet smattrar helt underbart mysigt på taket. Det är varmt och skönt i stugan och livet känns riktigt bra. Speciellt nu när jag är piggare igen.

Bild tagen från stugan på vår lilla bod. Vad gillar ni "grunden"? Vi har inte byggt den själva utan den fanns på tomten när vi tog över arrendet. Jag tycker den är helt underbar och vi vill ha den kvar precis som den är! Med getingbon, fladdermöss och allt :-)
4 kommentarer:

 1. Huuaa.. otäckt väder att köra i.. skönt att ni är på plats! Så mysigt med en liten stuga :) Hihi hoppas boden står stadigt där ;)
  Jag har lagt in ett recept på min blogg, som du måste prova nån gång.. gottigt! =)

  SvaraRadera
 2. Än så länge står den kvar :-) Har kollat receptet på kyckling med vitlöksost om det är det du menar... Verkar väldigt gott!

  SvaraRadera
 3. vilken lyxmiddag det där såg ut som ...gott gott Halloumi är lyx...

  Gillar din blogg läser den morgon och kväll så fina bilder coh man blir så hungrig av all denna gomaten...
  Annica i södertälje

  och by the way vi har med sommarställe ca 1 timma härifrån i Julita södermanland vårt paradis...
  http://pinkladyw595.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Hej Annica!
  Riktigt kul att höra att du gillar bloggen :-)
  Julita är jättefint - låter härligt att ha ett ställe där! Har varit på Julita gård och köpt rapsolja en gång i tiden... Sörmland är bäst!

  SvaraRadera