onsdag 5 oktober 2011

Smoothie-mellis


Efter jobbet tar jag gärna en liten paus för mig själv innan jag sätter igång i köket. För att inte blodsockret ska rasa alltför mycket är någon form av mellis välkommet i magen. Då är smoothies bland det bästa jag vet att mixa ihop. Idag blev det grekisk yoghurt, mjölk, äppeljuice, kokosflingor, frusen bär- och fruktmix med hallon och mango i kannan innan jag tryckte på knappen. Jag tycker att det blir godare när en smoothie med frysta grejer blir lite varm, då kommer smakerna fram bättre.

Nu när jag har sörplat i mig denna smoothie ska jag ut till mitt älskade lilla kök och laga mat. Det blir en köttfärssås med currysmak, något som jag aldrig provat förut. Hoppas verkligen att det funkar. Jag återkommer!

Ha en skön onsdagskväll!


2 kommentarer:

 1. Hej Lotta! Namnet är nu ändrat=) Måste få säga, vilken inspiration du ger! Den saftiga kycklingen i långpanna ska laggas på fredag. Har också en förkärlek till saker i samma form. Bra för en stressig 2 barns mamma. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Tack, Jenny!
  Kycklingen är som skrivet god som den är men om du gillar lite mer tryck i smaken så hetta gärna upp det lite grand. Jag funderar även på om inte lite korv typ chorizo skulle kunna funka... Hoppas det smakar!

  Mat i samma form och gärna i ugnen är verkligen kanon.

  Kram tillbaks

  SvaraRadera