tisdag 1 november 2011

Jo, jag har lagat mat idag men orkar inte posta...


Det här ser väl fräscht och lovande ut inför morgondagens recept? Att jag inte orkar göra hela posten nu beror på att jag har styrketränat igen. För andra gången på en vecka och jag är helt skakis i armarna, det funkar alltså knappt att plita på tangenterna... Att hacka, skära och mecka i köket var en stor bedrift.

I morgon bjuder jag på mangoglacerade nudlar, tomat- och limesalsa samt sambal- och korianderbiffar. Om jag orkar vill säga... Planen är att ge mig ut och köra lite kondition efter jobbet. Det var i alla fall väldigt gott och fräscht det vi åt idag. Ledsen för att det inte blir mer än så här ikväll. Armarna protesterar, nu stänger jag ner för ikväll.

Välkommen åter i morgon!


2 kommentarer:

 1. Å vad du är duktig som tränar! Har svarat dig lite på min blogg, kul att du känner till Torshälla! Då ser jag fram emot mangoglacerade nudlar från dig imorrn, beroende på träningsvärken dårå. :-)
  kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Visst är jag en duktig idiot :-) Får se hur länge det håller i sig.

  Lilla Torshälla, ja. Vilken pärla. Tack för tipset om Marys Café, gissa om man blir hemmablind. Det verkar jättemysigt! Typiskt bara att jag precis missade sista helgen de har öppet :-( Men de har julbord också såg jag. Det blir definitivt ett besök dit så fort de slår upp portarna igen nästa säsong.

  Nudlar är på väg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera