lördag 24 mars 2012

Bakning pågår i köket på landet...

Jag är igång och degen är satt på jäsning men jag känner mig väldigt osäker. Vad i helsike menas med en "smidig deg" ??!!!! Fortsättning följer... Wish me luck!


7 kommentarer:

  1. Att konsistensen ska vara ungefär lika som en mage när man lutar sig framåt. :)

    SvaraRadera
  2. Aha! Då vet jag precis ;-) Tack!

    SvaraRadera
  3. @HemkäraHanna
    Den var den bästa förklaring jag nagonsin hört, tack för den!

    @Lotta
    Haller tummarna och är spänd pa vad det ska bli... Viel Glück!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu i ugnen... Tack för lyckönskningar. Det behövs!

      Radera
  4. Oj då, vilken cliff-hanger, vi väntar på uppföljningen med spänning!
    Tummar och tår hålls för lyckat resultat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Återstår att se om det kommer vara värt att visa upp ens en gång. Snart klart... Tack för tummar och tår - ni kan släppa nu för nu finns det ingen återvändo:-)

      Radera
  5. Äter ni din "bakelse" nu? Även om det inte blev som du tänkte dej, visa, snälla du! Det finns sa manga som inte törs börja baka (tillhör nog den kategorin lite) som kan lära sig av dina mot- och framgangar!

    Kan det vara hembakt bröd med en massa läckra saker som bacon, ost, tomater och kanske lite vitlök vi far se i morgon... Hoppas ;-)

    *suck* längtar efter min dator, där jag kan skriva bokstaven mellan z och ä :-(

    SvaraRadera