måndag 23 december 2013

Men God Jul då - hur nu det gick till?


Granen står så stor (snarare väldigt liten) och grann i stugan (lägenheten)..... En liten minigran blev det i vårt hem i år. Hela 9 små hjärtan och 6 små klockor fick plats i den lilla enen eller vad det nu är som jag hittade på Plantagen. Som sen ska kunna planteras ut. Vi får se hur det blir med den biten...

Jag vill önska dig som hittar hit en riktigt god jul. Att den blir precis som du vill. Tack för att du är med och bidrar till att jag tycker det är så himla kul att ha min lilla blogg. Det är en jättefin julklapp!

Nu är det julmat som gäller i några dagar - sen ses vi snart igen med helt annat på bordet!

Julkramar!


17 kommentarer:

 1. Vi har också en minigran hemma, det är rätt fint att inte slåss med en gigantisk gran... Men jag saknar den ändå. Ska njuta av föräldrarnas imorgon istället.

  God jul på dig. Ha en skön dag imorgon :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt med en minigran tycker jag - och den barrar inte heller :-)

   Hoppas du fick en fin jul - gott nytt år - kram!

   Radera
 2. Men en riktigt GOD JUL till dej också, bästaste Lottan!
  Ha det alldeles fantastisk gott, i glas och på fat,

  julekramar från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själva - julkramar i förskott och nyårskramar i förskott :-)

   Radera
 3. Här blev det helt granlöst i år då vi ska fira julen hos mina föräldrar. Ganska skönt faktiskt ;)
  Önskar dig en riktigt mysig och god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte haft gran på åratal så en liten rackare kändes fint. Hoppas julen blev fin och gott nytt år!

   Radera
 4. God Jul till dig o de dina. Tack för en alltid lika inspirerande Blogg. Närhelst det tryter i Hjärnkontoret så är det bara att klicka sig hit. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och tack själv! Hoppas julen var fin och att nyårsfirandet blir detsamma!

   Kram!

   Radera
 5. God Jul finaste Lotta! Jag hade gott kunnat nöja mig med en minigran, men det är två stycken hemma hos oss som tjatat om en stor gran sedan de såg att försäljningen av dem börjat. Milia har dessutom sett till att hjälpa både morfar och farmor att klä sina granar. Men så mycket mer julpynt än så har vi inte plockat fram hemma hos oss.
  Hoppas du har haft/har en riktigt fin jul. Stor kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma fina Emmy! Förstår väl jag att barnen vill ha STOR gran :-) Hoppas julen blev fin och att du får ett fint avslut på året - även om det blir utan skumpa :-)

   Puss & kram

   Radera
 6. Linda Johansson26 december, 2013

  Vilket snyggt foto! Det blev en söt liten "gran". :)
  Jag är nöjd med min gran, lite större modell än din och en kungsgran, lagom doft och inga stickiga barr och den barrar minimalt.
  Men mamma & pappa hade hittat en riktig Disneygran i år, också en kungsgran, och helt perfekt (för ett större rum)! Det är så vackert med en pyntad gran, ju mer desto bättre! :) Annars har vi inte så mycket pynt i resten av lägenheten.
  Min pappa säljer granar, så vi får både ute- och innegran, annars skulle jag aldrig spendera så mycket pengar på en (kungs)gran... Hutlösa priser vissa år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - lagom stor för oss :-) Kungsgranar är underbara. Svärmor har alltid det. För de riktigt stora rackarna behövs verkligen utrymme för att de ska komma till sin rätt så det är bara att gratulera dina föräldrar och dig som också får njuta av den. Hade inte varit dumt med gransäljare i familjen - det kan verkligen bli löjligt dyrt!

   Gott nytt år, Linda!

   Radera
 7. God Fortsättning får jag önska dig! Vi har en mellanstor gran, men den åker ut idag. Om vi hinner. Ska till Dalarna över nyår och har inte börjat packa. Åker ju bara i morgon...

  Ska ju till Stockholm igen snart och tänkte kolla restaurangtips med dig igen. Har ju blivit bra de förra gångerna. En thai och en Tapas har vi hunnit testa.

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning!

   Du måste prova Melker Anderssons Trattorian på Kungsholmen som har grymt god italiensk mat, och om du vill luncha i mysig saluhallsmiljö ska du testa Tysta Mari i Östermalmshallen. Testa deras toast med räk- och laxskagen med ett glas vitt vin. Det kostar men smakar massor. Lagom surrigt och murrigt och härlig blandning av folk.

   Hoppas nyårshelgen i Dalarna blir finfin! Kram!

   Radera
 8. Minigran här med! Eller om det var en en...
  God fortsättning - du är en riktig inspiratör och god vän och energikick!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, det var nog en en :-) Så du fick till en sån OCKSÅ!

   God fortsättning, gott slut och gott nytt år. Du är precis allt det där också. En toppenbrud helt enkelt. Vi ses 2014!

   Kram!

   Radera