torsdag 9 juni 2011

Fasadbelyningen till friggan är utvald och beställd!

Vår funkisfrigga behöver utebelysning och vi bestämde oss snabbt för att vi ville ha både up & down light för att det ger så fin effekt på fasaden. Jag har sett massor av cylinderformade varianter men när jag såg den här varianten var saken klar. Att lampan dessutom har LED-ljus gör inte saken sämre. Visade sex olika förslag för Mannen för att se vad han tyckte och han tyckte precis som jag. Klart vi ska ha den här lampan! Borde jag ha förstått iofs. Det är väldigt skönt att vi har lika smak när det gäller inredning och allt annat som har med estetik att göra. Underlättar när man skapar något eget och ska göra en massa val.

Dessa lampor är inte så stora heller vilket är bra eftersom de inte ska sitta på ett stort hus, bara knappt 15 cm höga. Skulle se lite knäppt ut med de andra varianterna vi har sett som är det dubbla. Jag hittade dem på en av mina favoritsajter för det mesta när man bygger, nämligen bygghemma.se. Lamporna är av märket Markslöjd. Nu återstår bara att se hur lång tid leveransen tar men till nästa helg kommer de nog så att vi kan få upp lamporna då.


2 kommentarer:

 1. Snyggt! Lägg gärna upp bilder på hur det blev på boden sen!

  Trevlig sommar!
  Magnus

  SvaraRadera
 2. Det blev kanon! Precis som vi förväntade oss. Ska se till att ta bilder och lägga ut så fort vi har lagt på andra strykningen en andra gång på fasaden som är svart.

  Trevlig sommar tillbaka och tack för titten!

  SvaraRadera