lördag 30 juli 2011

Guldkant på tillvaron


Att kunna åka till vårt lilla ställe på landet, det är guldkant på tillvaron. Det är vår källa till kraft, ro, avkoppling, njutning och visserligen en hel del jobb men det är tillfredsställande det med :-) Speciellt i särskilt oroliga tider runt omkring en med ofattbara saker som händer uppskattas den här trygga platsen på landet ännu mer...

Vi ska strax äta frukost. Utanför är det blåsigt och mulet men det gör inget. Nu har vi semester och tar dagarna som de kommer. Ikväll ska vi bjuda mamma och pappa på middag. En av alla de där som vi har lovat som tack och uppskattning för allt de har ställt upp med under tiden vi har jobbat med friggan... Efter frukost ska jag ägna mig åt att bläddra lite i kokböcker för inspiration till vad vi ska bjuda på.

Jag har packat med mig ett gäng kokböcker och tidningsrecept som ska testas under semestern. De som blir bra delar jag med mig av här. Se mig som din egen testlagare :-)

Önskar en trevlig lördag och skickar en uppmuntran att uppskatta just din guldkant på tillvaron.


2 kommentarer:

 1. Mums vilken god frukost! Vad har du för en kamera o objektiv.. jättefina bilder! ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Japp, det var det! Fortfarande mätt :-)

  Jag fotar med en Canon EOS 600D. Jag fick den av Mannen i bröllopspresent. Han kallar den en instegskamera, alltså något för sådana som mig som är nybörjare. Ingen proffskamera men jag tycker att den räcker fullkomligt för mina behov.

  Jag har inte hunnit läsa igenom manualen ännu om allt man kan göra i creo-läge och en massa andra lägen utan kör hittills med auto och stabilizer "on"...

  Objektivet heter EFS 18-55 mm, IS II.

  Önskar en riktigt trevlig helg tillbaka!

  SvaraRadera