torsdag 21 juli 2011

Nytt namn på bloggen!

Jo, du har hamnat rätt - jag har bara bytt namn på bloggen!

Nu när jag är med två små kök - ett i sta'n och ett på landet - så tycker jag att det passar att byta namn på min matblogg, min stora hobby. Mina kök är små men här lagas mat ändå. Köket i stugan är större än det jag har i sta'n :-) Det lagas mat i båda köken året runt - vinter som sommar. Jag ser fram emot att fylla bloggen med fler recept och inlägg från båda dessa favoritplatser. I köket trivs jag!

I sta'n har jag det lilla arbetsköket med matplats i vardagsrummet. På landet har jag matplatsen intill köket med vardagsrummet i "öppen planlösning" på hela femton kvadrat totalt :-) Det funkar jättefint.

Välkommen att fortsätta följa mig i mina två små kök!

Matplatsen på landet. Normalt riggat för två men lätt att fixa fler sittplatser. Välkommen till bords!

6 kommentarer:

 1. vilken fin blogg med mkt inspiration! här kommer jag definitivt kika in igen :)

  SvaraRadera
 2. Tack, Elin!

  Precis när jag bytt namn också :-) Tog en snabbtitt på din blogg och den verkar riktigt stämningsfull. Visst är det kul att blogga om mat och allt runt omkring?

  Välkommen åter!

  SvaraRadera
 3. Oj vilket snyggt Kök! Förstår att du älskar laga mat där! :)

  SvaraRadera
 4. Tack, Hanna! Vi är jättenöjda. Vi har byggt allt själva och är sååå stolta :-) Här är arbets- och matglädjen hög :-)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. hej snälla du hur byter man namn på bloggen har tänkt på länge att göra det snälla säg...
  annica i södertälje

  SvaraRadera
 6. Hej Annica!

  Själva bloggadressen, den adress man skriver in för att komma till din blogg, går tyvärr inte att ändra utan att det blir en ny blogg med ny adress. Däremot kan du ändra Rubrik/Titel och Beskrivning på bloggen. Det görs under fliken Design, översta fliken för rubrik - välj redigera.

  Jag har kunnat behålla samma adress ända sedan jag började blogga eftersom jag valde en neutral adress (mitt namn). Bloggen har sedan haft flera olika namn ändrat efter hur den har utvecklats med innehåll osv. På det sättet har jag kunnat behålla all besöksstatistik.

  Däremot kan du kopiera alla inställningar och allt innehåll och flytta över till en ny bloggadress om du vill. På det viset behåller du alla inlägg och din design på bloggen - du slipper göra om den.

  I så fall sparar du ner all html-kod under fliken Inställningar, översta alternativet, Exportera blogg/Hämta blogg. Koden klistras sedan in i html-koden för den nya bloggen du skapar. Du kan vara lugn och testa för den gamla finns kvar.

  För att dina läsare ska fortsätta hitta dig är det bara att göra ett inlägg i din gamla blogg och länka till den nya adressen. Men om adressen kan vara den samma och du bara vill byta namnet/ruriken - gör som jag beskrivit ovan.

  Jag är ingen expert på något sätt utan har provat mig fram och läst de instruktioner som finns under Inställningar och andra flikar.

  Lycka till!

  SvaraRadera