torsdag 7 juli 2011

Underbart citat!

Zappade lite på TV:n tidigare i veckan och ett avsnitt av det varma och väldigt livsrealistiska programmet "Kvartersdoktorn" från en mottagning på Maria dök upp. Precis i det ögonblick som doktorn språkade med en gammal man som med lång livserfarenhet sa:
"Livet är ingen dans på rosor, men dans är en ros i livet."
Doktorn blev alldeles tagen och sa att det måste han komma ihåg. Det gjorde jag också och delar med mig av det här. Så sant och sagt med både lite vemod men ändå med positiv inställning. Sådant skadar aldrig att krydda sin livsfilosofi med.

På tal om dans så är det ju säsong för ett av favoritprogrammen just nu: So you think you can dance. Jag slutar aldrig att förundras över vad en del kan göra med sina kroppar och vad de kan uttrycka till musik. Det enda som inte har varit så bra hittills i år är att de har visat väldigt lite av de stackare som inte har en susning om hur dåliga de är på att dansa. Helt lost men som ändå går på audition. Modigt förvisso men snälla... Bara för att mamma säger att du är en fantastisk dansare så betyder det inte att hon har rätt. Mammor ska säga så'nt. Det kanske helt enkelt är så att det inte är så många dåliga dansare som har sökt till den här säsongen. Det verkar faktiskt så på de dansare som har gått vidare till Las Vegas-veckan, de är grymma! Jag hoppas att det blir en bra fortsättning med många fantastiska dansnummer att njuta av.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar