fredag 4 november 2011

Vårt paradis på jorden

Go'kväll!

Jag fick en skänk från ovan i form av en inbjudan från grannarna (bror & partner) om att äta med dem ikväll. Typ fem minuter ifrån att jag själv skulle börja med middagen till mig och Mannen, med ett blodsocker nere vid fotknölarna och därmed egentligen ingen lust , men framför allt ork, att stöka i köket. Så har jag suttit här och funderat på vad det då ska bli för inlägg idag när jag inte har någon matlagning att skriva om. Inte för att man måste skriva något varje dag men ändå.

Tittade igenom gamla bilder och tänkte att varför inte visa lite från vårt paradis på jorden där vi är nu, på landet. Så så får det bli.

Här är anledningen till att vi ger järnet just nu, framför ingången till friggan måste vi få till en trappa innan snön faller. Vi vill inte ha det som förra året när vi fick pulsa och halka i uppförsbacke...

Bild från i somras à la vardag när man har byggprojekt. Verktyg överallt, svart soppåse som underlag när jag har målat, temporär lösning i stället för trappa... Wellpapp och gammal dörrmatta därunder som faktiskt är bortrensat nu.

Mannen i egen hög person...

Och jag själv i egen hög person på vårt utsiktsberg. Nu kanske det är lättare att förstå varför vi kallar detta för vårt paradis :-) Då var det tidig höst, nu är det väldigt sen höst. Förra året låg snön tjock vid den här tiden. Vi är väldigt tacksamma för att det inte är (snö)fallet i år. Det är en del kvar att göra på trappan men det fixar sig.

God kväll, med eller utan Idol och Hellenius hörna!

PS
Notera att jag med frillan då var före min tid nu när självaste Tintin är modern på bio :-)

2 kommentarer:

 1. Å så fint ni har det, vilken underbar utsikt! Vilket ställe ni har. Förstår att ni njuter av att vara där.
  kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Visst är det fint? Inte utanför friggan dårå men med vattnet alldeles intill. Det andra blir ju klart så småningom. Ska bli skönt att kunna ta sig in via en vettig trappa utan risk för benbrott.

  Det är verkligen ett njutarställe!

  Kram!

  SvaraRadera