fredag 4 november 2011

Here's Johnny!


Given film ikväll är naturligtvis "THE SHINING" med min favvo Jack Nicholson. En pärla från 80-talets darrande begynnelse. Stanley Kubrick. Stephen King. Inte mycket mer att tillägga. Jag har slukat så gott som alla Stephen Kings böcker, dito Dean R Koontz. Lite creepy, jag vet men jag älskar det.

På kanal 9 just nu. Jag kollar i vardagsrummet medan Mannen förbereder morgondagens dessert i köket på landet. Två meter ifrån mig :-)

REDRUM!

2 kommentarer:

 1. Hurra hurra för Lotta idag! Stort grattis. Hoppas det blir en smarrig sak till kvällen .Om man nu ska hålla sig till skräck och creepy , slog det mig att ni kan kalla er för The Adams Family i kväll när ni firar i friggan!

  Kanal 9 !, får ni in sådana kanaler på landet?

  KRAM och njut av dan !

  SvaraRadera
 2. Tack tack, Carina!
  Det blir enkel men god mat från min sida ikväll medan Mannen ska ge sig på en mycket komplicerad dessert. Vi får se hur det går...

  Ha ha, jag ska ta en skål för oss alla som The Adams ikväll :-)

  Japp, med boxers mixabonnemang får vi in en hel del kanaler. Vi är på landet så pass mycket så det är värt det. Just nu tittar jag på Lavendelflickorna på 7:an med ett halvt öga medan jag förbereder kvällens middag. Med Judi Dench bland annat, utspelas i Cornwall.

  Du ska ha en bra dag du också trots allt det grå, grå, grå... November är härligt ;-)

  Kram!

  SvaraRadera