fredag 24 februari 2012

Just nu har jag bara en sak att säga: HELG!!!

Snart tillbaka i mitt kök på landet och nya sovstugan. Med vårkänslor i luften och en pigg kropp känns det mesta verkligen toppen nu. Snart dröjer det inte länge förrän sommarsolen lyser in genom fönstret och det är grönt utanför. Säger vi. Just, ja. Jag skulle ju bara säga en sak... HELG!

Önskar en trevlig sådan till dig var just du än tillbringar den!18 kommentarer:

 1. En trevlig helg till dig önskar jag. Så holken är nu sov duglig - va skönt ! Hoppas på bildbevis i vitt svart grått och lite svagt lila ...och en massa god mat förstås!

  Stor kram till dig Lotta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, holken är invigd. Gudomligt skönt med ny bekväm säng. Ingen mer bäddsoffa att bädda upp och ner... Tänkte fota lite i helgen så bilder kommer!

   Mat ska det nog också bli, i alla fall från ikväll. I morgon äter vi middag hos mina föräldrar. Pappa bjuder på lasagne!

   Stor kram!

   Radera
 2. Ser helt underbart ut! SOMMAR.....
  Trevlig helg önskar fröken Dill

  SvaraRadera
 3. Åh... Så härligt! Är bilden från ditt kök på landet? Mycket fint i alla fall.
  Ha en riktigt skön helg! Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är köket i vår lilla frigga på landet. Bilden är tagen i andra änden, i "vardagsrummet" :-) Nu har vi alla fall två rum med kök även om sovstugan är separat. Ha det riktigt skönt du också! Kram!

   Radera
 4. Att ha vårkänslor är härligt ;-) När man märker att det är ljusare ute och kanske hör lite mer fågelkvitter osv. blir man piggare och får lust att göra lite mer än när det är mörkt och kallt...

  Du skriver "Snart dröjer det inte länge förrän sommarsolen lyser in genom fönstret och det är grönt utanför". Vi är mycket ledsna (och arga) just nu för det stora trädet som växte utanför (kronan började i höjd med vår balkong) har i dagarna sågats ner :-((( Ett vackert gammalt träd, säkert 80 cm i diameter... nu ser vi ett höghus, det enda i Burg faktiskt ;-) och kommer att ha en hemskt varm lägenhet i sommar... Ibland kan man få för mycket av det goda ;-)

  Ha en bra helg och njut av vårluften! Ska bli spännande att se sovstugan när den är (nästan) färdig(inredd).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej där!
   Nu är det verkligen skillnad i luften. På landet är (nästan) all snö borta och det är plusgrader. Underbart!

   Surt med trädet... Var det "sjukt" på något sätt? I Stockholm blev det ramaskri när ett stort och gammalt träd skulle sågas ner p.g.a. att det skulle kunna rasa och skada någon. Trädkramare gjorde allt för att stoppa det men se det gick inte... Det är verkligen tragiskt när gamla fina träd tas bort.

   Ha en fin helg du också. Jag har med mig lite piff till sovstugan att fixa med i helgen. Bilder kommer!

   Hälsar Lotta i pausen från matlagandet på landet

   Radera
 5. Vi har fin väder i Göteborg också, fast lite blåsigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lagom till lördag blev det omslag. Hård vind och bitande kallt. Men i morgon ska det bli fint igen!

   Radera
 6. Otroligt vackert ni gjort det! Du skriver ovan att du skall ta fler bilder, skall bli jättekul o se sen. Trevlig Helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Andy! Vi gillart. Trevlig helg i Kålltorp!

   Radera
 7. Vilken trevlig blogg, här kommer jag titta in oftare!

  SvaraRadera
 8. Hej Lina!
  Tack och välkommen hit :-)

  SvaraRadera
 9. Åh vilket kök du har i friggen, sånt hade vi också velat ha i vårt lägenhet... inte avis alls - nej då!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, tack! Men det vägs nog upp av det lilla köket i sta'n på ungefär 6 kvadrat. Det är visserligen också fint men där blir det trångt när man är två - gå in och backa ut :-)

   Radera
 10. Åh, tänk om det vore så somrigt utanför fönstret nu.... vill ha... inte ens snö ute, bara ..brunt... och tråkigt... och kala grenar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart så... Det är nu man ska rusta sig och ha tålamod. En del omgångar snö lär det bli innan våren kommer på allvar. Och sen den ljuva sommaren!

   Radera