lördag 13 augusti 2011

Underbara lördag

En underbar lördag så här långt. Sovmorgon. Mysig frukost. Sol och behaglig temperatur. Katter både högt och lågt.... Bojan ville vara med mig en stund i knät och inte kan jag säga nej till det, även om det började bli dags att besöka hemlighuset. Det är bara att hålla sig :-)


En spis kan man visst ha till mycket... Boris använder den här rostiga gamla vedspisen som står gömd på tomten som sovplats. Säkert svalt och skönt. Fram med kameran förstås!


Just nu sitter jag med filten över benen, Mannen gräver lite på tomten och vi ska äta middag hos mamma och pappa om en stund. Pappa gör sin goda lasagne! Båtar som har tillbringat den soliga dagen på sjön börjar vända hemåt, ljudet av båtmotorer är mysigt att lyssna på tycker jag av någon anledning.

Lugnt och skönt tempo och jag trivs med livet!

Ha en härlig lördagskväll!

PS
I morgon ska jag baka kakor.... Ett antal ord i en och samma mening som jag inte trodde att jag skulle skriva här i bloggen, "jag baka kakor". Men det intresserar mig att prova på annat än "bara" matlagning på ett annat sätt när vi är här på landet och jag har mer tid. Kanske blir det ett återkommande tema. Vi får se.

4 kommentarer:

 1. Men! Den grå ser ju preciis ut som min Turbo!!! :D

  SvaraRadera
 2. :-) Häftigt namn på katten! Då måste den också vara hur fin som helst...

  SvaraRadera
 3. Katter är underbara varelser! Själv har jag två perserkatter, de kan verkligen få en att bli lugn och känna ro, om du förstår hur jag menar.Sen har jag också en liten härlig hund, genom henne kommer man alltid ut, man hittar på aktiviteter tillsammans, träffar folk, hund är kul! En perfekt kombination att ha katt och hund, man får det bästa av båda.//Therese

  SvaraRadera
 4. Jag förstår precis vad du menar. En katt bredvid sig och pulsen går ner :-) Perserkatter är jättefina! Gillar hundar också, de flesta djur faktiskt. Det är häftigt när katt och hund funkar ihop!

  SvaraRadera