torsdag 19 juli 2012

Bloggledigt - go with the flow...


Det märks verkligen att det är semestertider nu, både i trafiken, på jobbet och i bloggosfären. Vilket passar mig ganska bra nu för jag har en hektisk helg framför mig med stor grillfest i morgon. Som om det inte räckte med att planera, köpa in och laga till den tillhörande buffén så behöver det fixas lite med var vi ska sitta och hur.

När det vankas fest gäller det ju att börja med det viktigaste eller hur? Duken på bordet och något att sätta blommorna i :-)  Här ligger duk inhandlad på Indiska och emaljkärl från IKEA i en härlig smått turkos färg som ska fyllas med blommor.

Jag har verkligen fullt upp nu, inte bara med festplanering utan även med en lägenhet som ska flyttas ifrån och en som ska flyttas till så jag tänker ta lite ledigt från bloggosfären för att återkomma med massor av gott när det börjar röra på sig igen.

Vi hörs igen om ett par dagar eller så - till dess hoppas jag på sköna och goda sommardagar för oss alla!

17 kommentarer:

 1. Önskar er en fin grillfest!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Bara vädret är med oss också...

   Radera
 2. Håller med er båda två, alltså fin grillfest och bra väder, det är det som gäller denna helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, fin grillfest blev det och OK väder. Ibland får man inte vara för girig :-)

   Radera
 3. Noppas fest och semesterlunk blir prima!

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Fin helg blev det men ingen semester ännu. Måndagsmorgon snart igen och några veckors jobb till.

   Radera
 4. Nämen så trevligt med grillfest! :) Lycka till så hörs vi när det lugnat ner sig lite, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - det blev kanon - med hjälp av en stor presenning löser man det mesta - även det som kommer från ovan :)

   Kram!

   Radera
 5. Vad kul att ställa till med grillfest! Jag gillar att fixa fester, stora som små. På sommaren är det extra kul. Så du gör rätt i att ta lite ledig från oss efterhängsna här ute ;-) Vi ses igen när du haft din lilla semester. Kram kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen toppenkul! Jag hade mina listor att följa, annars är det så lätt att missa något som ska göras eller ställas fram - speciellt när det är buffé som bjuds. Så roligt att få bjussa på en massa gott.

   Snart tillbaka - kram så länge!

   Radera
 6. Oj du har verkligen fullt upp, just nu! men med kuliga saker ändå, eller hur. Duken är jättefin!! Ha en skön bloggpaus! Och lycka till med grillfest och flytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, mycket skoj och jag börjar återhämta mig så smått. Tack, allt gick bra trots att det regnade på oss men något annat hade jag inte räknat med :-)

   Radera
 7. Visst märks det att folk har annat för sig nu, precis som vi själva. Det ekar tomt lite överallt, bland annat i kommentarsflödet :) Men det är väl ändå skönt att det är så! Man ska nyttja det lilla ljus vi har här i norr till annat än att surfa :) Lycka till med fest och flytt och ta detlite lugnt också, mellan varven :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, bara skönt att haka på - go with the flow som sagt - och ibland hinner man inte med allt och behöver gå ner lite i tempo. Och mycket mer utomhustid blir det ju, speciellt nu när vädret är lite bättre, i alla fall där jag är.

   Tack, det gick bra - återstår "bara" flytten då :-)

   Radera
 8. Härligt med fest, hoppas ni får vädret på er sida, fast med god may och goa vänner kommer man långt ändå!

  Jobbigt med flytt men skönt då man kommit på plats och kil att få fixa lite med det nya boendet!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kom mycket långt med god mat och sällskap, vädret hade lite mer att önska men allt löser sig med presenning och varma filtar. Om inte det är typisk svensk sommar så vet jag inte vad...

   Tack.. Flytten närmar sig och jag är så där bedrägligt lugn över det hela och skjuter grejer framför mig, ungefär som när jag egentligen behövde tentaplugga men helt plötsligt tyckte att jag borde putsa fönstren i stället :-)

   Kram till dig!

   Radera
 9. Skönt att du (nästan) är tillbaka! Var på bröllopsfest igår och det var mediterran buffett med mycket grejor du säkert hade gillat: små kvisttomater ;-), grillad (kall) aubergine, inlagd mozzarella, olika sorters pesto, bönor och ärtskidor i olika inläggningar, kalvsroulader med en örtfyllning med mera med mera. Svärdfisken hade du säker hoppat över... Provade nästan allt och tänkte jag på dig när jag åt mozzarella ;-)

  SvaraRadera